KVK Avelgem 2 - 2 KSV Rumbeke

Wedstrijd Dames op zondag 7 april 2024 om 13:00

Verslag wedstrijd

Zondag moest Rumbeke op bezoek bij het nummer 9 in de stand Avelgem. Op een mindere grasmat en met veel wind werd het moeilijk om goed voetbal te brengen deze middag.

De wedstrijd begon wel goed voor Rumbeke met een doelpunt van Delfien in 2 tijden na een hoekschop van Efleuri. De eerste kans voor Avelgem was meteen de gelijkmaker. Na 22 minuten verdwijnt een voorzet van Avelgem op de rug van een van onze verdedigers in eigen doel. Meteen na de gelijkmaker een reactie van Rumbeke, Efleuri door op links, trapt richting doel, redding van de keeper en Shana net niet voor de rebound af te werken. Op het half uur komt Rumbeke terug op voorsprong. Femke zet druk op de keeper en krijgt zo de bal tegen haar getrapt en deze verdwijnt vervolgens in doel. 1-2. Net voor rust nog 2 kansen voor de bezoekers. Een actie van Lize die aflegt op Axelle, schot word gepakt en nog 2 gevaarlijke corners. Gaan rusten met 1-2.

Tweede helft is vooral voor Avelgem door een wijziging op het middenveld bij de thuisploeg. Na 68 minuten wordt het ook 2-2. Een afstandsschot van de spits gaat binnen. De laatste 10 minuten gaat Rumbeke wel nog vol voor de overwinning met 2 kansen voor Axelle en een goed schot van Yira, maar het blijft bij 2-2. Een eerlijke uitslag.

Volgende wedstrijd is zondag 14 april om 15uur thuis tegen KFC Damme.